freaking awesome!
♦ FOLLOW
Navigations
Journal
Profile
Credits
Extra
Hajimemashite

Haloo..freaking oh some! thanks for visiting..my world,my style.please use offensive words ♡

chit chat
<
>

Rindu korang semua on Thursday, 27 December 2012 @ 01:03
Assalamualaikum. :) hari yang cerah,cuaca yang begitu baik tak panas sngt n tk hujan lebat seperti kelmarin2 dulu..Alhamdulillah Allah telah memberi kesempatan kepada aku untuk menghirup oxygen yang ad kt muke buni nieyh..syukran ! ak baru je lepas edit blog aku..bese2 je tak mcm blog korang2 sume..cntik belake..me just simple but nice >_<  .. tup2 sekolah dah nk bukak,ayoo macha!..barang2 sekolah bnyk tk beli lagi tkpe lah..tak nk sekolah lah.,nk trus msuk u.,aci op gtwh? haha ....maybe ak skolah bru kot.,ak rindu le'best.,tiga tahun ak duk kt ctwh tempat suka dan duka ku bersama rakan2 ku.. (tears drop)
Kat situ jugak aku telah berjumpe jejaka pujaan malaya kt ctwh..dengan lesung pipit,dgu belah sume ad kt dye.,huhux.. sye rindukan awk.. :(
Kepada sume kwn2.,kite tetap bestfrenz forever YAMIKI! always ingat..

kita tetap kwan walaupun kite dh berpisah.,Naqibah khir Amin,me and Aimi nabihah..sayang korang :) Kepada dorm mate tenx jugak telah memberi ak tunjuk ajar n kerjasama sepanjang aku duk lam dorm twh..Ct Hajar generations memg oh some!  takde gmbr korang..sori

Kawan2 yang len kite tetap best frenz kan? 
Syuhada Ilyaana,Ain yusoh,eybah(superfudge),irma haryanie,ishlah,mardi n len2.,hoho..korang memang the best! ank dara yang kiut miut nieyh jge dri molek lah neh..





sayang korang semua nyewp!! harap2 kite leyh gathering lagi cmni..korang jangan lupekan aku lak bile dh berjauhan nti. 

Budak cluz mintk maaf lau ad wt silap,monitor memng co0l! keep it up..harumkan nme skolah nti ek mse SPM fighting! insyaAllah..gambatte kudasai ..it;s okay to fail as long as we keep trying 
Tu jewp dri aku papai..as-slm